perfetta home

Специални персонализирани шоколади

Различни форми на шоколади, стандартни или по избор е предложението от Ателие за ръчни шоколади Perfetta. Вкусовите комбинации на шоколад с Вашето въображение могат да придадат неподражаемост и оригиналност на шоколада, създаден специално за Вас!

Ателие Perfetta, изработва ръчни шоколадови комплименти с изискана визия и вкус. Предложението ни за персонализция на шоколадовият комплимент е както за по-голям брой шоколадови изработки, така и за един – единствен шоколадов подарък, за Вашият специален повод или човек!

Шоколадовите подаръци от Ателие Perfetta в стилни, изискани опаковки са изработвани изцяло в съзвучие с индивидуалните предпочитания на клиента, те са истинска сетивна наслада и изящен комплимент.

В Ателие Perfetta се стремим чрез оригинален подход и решения към корпоративни клиенти да предадем Вашето послание в шоколадова визия при анонсиране на специални събития и продукти, а също и за Коледа, Великден или друг празник и да ви направим щастливи като получатели на тези подаръци.

Изящните сватбени подаръци на Ателие Perfetta могат да бъдат изцяло плод на Вашето въображение или да се възползавате от нашите предложенията. С ръчно изписани инициали върху бонбони във формата на красиви шоколадови сърца или персонализирани шоколади, поставени в специално изработена опаковка бихме могли да бъдем съпричастни в незабравимото усещане и очарование на Вашият ден!