Skip to main content

Благодарим за гостоприемството на Деси и Сашо от предаването „Преди обед“ на bTV и за ентусиазма, с който дегустираха шоколадовите бонбони на ателие Perfetta. За мен беше истинско удоволствие да си поприказваме за работата с шоколад, за предизвикателствата и за това как започна всичко в ателие Perfetta.

Спомних си как през 90-те хората си представяха шоколада по съвсем различен от днес начин. Навсякъде, където ходехме, казвахме „Ето това е ръчен шоколад“, а после хората говореха „Виж тези бонбони – страхотни са. Домашни!“

Моят чичо, Сотирис Гулас ни даде основата за работа с шоколад, а нашите клиенти ни показаха верния път. Неговата рецепта за пияни вишни и до днес се приготвя съвсем стриктно и предизвиква силно възхищение във всеки, който ги е опитал.

Деси и Сашо в процес на дегустиране на шоколадови бонбони

Цялото интервю можете да гледате на страницата на bTV.

error: Съдържанието е защитено!