Skip to main content

сватбени кутии Svilen Dimchevskiсватбени бонбони

Настъпва сезонът на сватбите и сватбените подаръци. За вашия най-щастлив ден, ние ще направим незабравими сватбени шоколадови подаръци, които ще останат като сладък шоколадов спомен на вашите гости за сватбата ви. Имаме много шоколадови идеи, които с радост ще споделим с вас. Ще ви помогнем да реализирате точно това, което си представяте.

book weddorange box

ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ В КУТИЙКИ

Шоколадът на Ателие за ръчни шоколади Perfetta – това е луксозна изненада в елегантна кутийка. Сватбени шоколадови подаръци като стилен подарък могат да бъдат в най-различни варианти и форми, но най-предпочитаните са като шоколадови бонбони в кутийки. Кутиите могат да бъдат най-разнообразни. Например да бъдат в цвета на вашата сватба или да контрастират на общия фон. Да съдържат пралини или трюфели от разнообразните форми и вкусове на ръчните шоколадови бонбони на Ателие Perfetta. Да бъдат 2, 3 или 4 броя в кутия. Вие преценявате изцяло. Но може и да ни се доверите и по наша препоръка да комбинирате в избора на сватбени шоколадови подаръци.

Сватбени кутии с квадратни шоколадови бонбони

Шоколадови пралини с инициалите на булката и младоженеца

Нашето специално предложение към вас е възможността да ви изработим уникален сватбен подарък. Специално изработен за вас шоколадови бонбони с ръчно изписани с шоколад инициалите на булката и младоженеца върху всеки един от бонбоните. Както и върху всяка кутийка да присъства вашето послание към получателите на тези сладки изкушения.

 

ШОКОЛАДОВИ ПОКАНИ

Може да ни се доверите напълно, тъй като опита, който имаме в ръчно изработване на сватбени шоколадови подаръци е от десетина години назад (от 2005, ако трябва да сме по-точни). Имали сме различни интересни и понякога предизвикателни поръчки, от които всяка една ни е носела истинско удовлетворение и удоволствие от съпричастността ни към вашия най-щастлив ден.

Сватбена покана

Можете да бъдете различни като поканите вашите гости с шоколадови покани. Те се изработват с шоколад по ваш избор – тъмен, млечен или бял. Персонализирани с релеф върху тях могат да бъдат гравирани вашите имена и датата на събитието. Шоколадът и любовта, вървейки заедно ръка за ръка, са подходящо описание за пожеланията ни към всичките младоженци, които сме имали удоволствието да бъдат наши клиенти.

шоколадови бонбони сърца

Шоколадови бонбони-сърца от тъмен и млечен шоколад

Няма да ви разочароваме, дори ако сте само гост на събитието. Можем да предложим много и различни подаръци, които да поднесете и с които да впечатлите бъдещото семейство. Със стилната си визия и елегантни гастрономични вкусове всички тези шоколадови подаръци оставят без дъх получателите си.

wellcome box

Шоколадови трюфели, различни видове за посрещане на гостите

two hearts rings

Шоколадови бонбони-сърца от млечен и бял шоколад

Изящните сватбени подаръци на Ателие Perfetta могат да бъдат изцяло плод на Вашето въображение или да се възползвате от нашите предложения. С ръчно изписани инициали върху бонбони във формата на красиви шоколадови сърца или персонализирани шоколади, поставени в специално изработена опаковкам бихме могли да бъдем съпричастни в незабравимото усещане и очарование на Вашият ден!

шоколадова сватба скулптура

Шоколадова скулптура „Сватба“

Може да направите вашата поръчка много лесно. Опишете ни в имейл как искате да изглеждат вашите сватбени шоколади. Или се свържете с нас по телефона и ние ще ви консултираме професионално.

Оставете коментар

error: Съдържанието е защитено!